Den 26. Oktober 2012 havde Ikast Pensionistforening 70. års Jubilæum.

     
 

I den anledning mødte 133 glade gæster op til Jubilæumsfest på ”Hotel Medi”.

Først blev fanen ført ind af foreningens fanebærer Svend Erik Knudsen mens vi sang” Hil dig vor fane”. til musik af Anker Svendsen.

     
 

Efter velkomst ved Foreningens Formand Christian Pedersen, der fortalte om oprettelsen af foreningen i 1942. og udviklingen i tiden frem til i dag, hvor medlemstallet var steget fra 12. til 55o så det er en pæn fremgang.

     
 

Så var der” Festmenu” som bestod af forret :Torskefilet på Citronmarinerede ris med dildcreme og frisk salat.  Hovedret: Duet af kalvefilet og krondyr, serveret med markchampignon og fløde-/ timiansause.  

     
 

Desserten var Makronis med Baileys og vanilje hertil frugtsause og ristede mandler. Til kaffen var der kransekage.

     
     
     
     
     
     
 

Der var taler af Byens Borgmester Carsten Kissmeyer der ønskede tillykke med Jubilæet og roste de aktive pensionister i Kommunen der gjorde meget for at holde sig i gang ved at være aktiv i de forskellige foreninger. Fra Danske Pensionister var mødt Inger Lise Øster der også ønskede tillykke og fortalte om udviklingen i de sidste 70 år. Ringkøbing Kredsens formand Leo Kristensen ønskede også tillykke med jubilæet, han fortalte også om udviklingen i de 70. år.

     
     
     
     
 

Til sidst var det foreningens afgåede formand efter 10. års medvirken Johannes Mulvad der også ønskede tillykke med jubilæet.

Aftenen sluttede med et par timers dans til musik af Anker Svendsen, hvor der var rigtig god danselyst, en rigtig god aften med god mad og underholdning.